Cosul de cumparaturi

Politici de cookies, confidentialitate, termeni si conditii

Ultima actualizare: 2018-10-08


Informatii generale | Politica de cookies | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii

Informatii generale

In conformitate cu GDPR, suntem operator de date cu caracter personal; prin urmare, suntem responsabili legal pentru procesarea acestora. Pentru intrebari sau solicitari privind exercitarea drepturilor Dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati.

Urmatorii termeni si conditii privind protectia datelor cu caracter personal sunt conceputi pentru a va informa , ca utilizator al site-ului nostru, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si drepturile sale privind aceasta prelucrare, in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor ("GDPR").

In cadrul acestui document vor fi folosite o serie de prescurtari, dupa cum urmeaza:

UN = utilizator ne-autentificat
UA = utilizator autentificat
U = Utilizator
TCUPC = termeni si conditii de utilizare si politici de confidentialitate
DEVICE = computer, terminal mobil sau orice alt echipament folosit pentru accesarea internetului
SITE = site-ul numite anterior, la care face referinta documentul de fata
DCP = date cu caracter personal
GDPR = Regulamentul general privind protectia datelor

Respectam dintotdeauna și din principiu dreptul dumneavoastra la viata privata, iar website-ul nostru a fost conceput pentru a va respecta acest drept, precum și pentru a pastra datele dumneavoastra in siguranta.

Pentru ca sa puteti beneficia de produsele / serviciile noastre, și pentru ca produsele și serviciile pe care vi le oferim, inclusiv online, sa functioneze corespunzator pentru dumneavoastra, suntem nevoiti sa colectam și unele date cu caracter personal; va asiguram ca toate datele pe care le colectam sunt mentinute la minimul necesar și ne bazam pe temeiuri legale.

Utilizând oricare dintre serviciile și produsele oferite de SITE și / sau inregistrând un cont, sunteti de acord sa cititi și sa intelegeti politica noastra privind confidentialitatea datelor și cookie-urile, dupa cum urmeaza.

Pentru a va asigura ca totul este ușor de citit, am inclus pentru fiecare aspect un titlu și o scurta explicatie simpla. Detaliile, conform legii, sunt si ele disponibile, mai jos.

 

1. Principii ale politicii noastre de confidentialitate

  • Solicitam consimtamantul dumneavoastra pentru utilizarea cookies

  • Solicitam consimtamantul dumneavoastra la completarea formularelor

  • Va oferim control asupra datelor personale pentru vizualizare, editare, stergere

  • Protejam cu CAPTCHA orice formular expus abuzurilor

  • Colectam doar datele minim necesare

  • Folosim parole securizate

  • Inscrierea la newsletter se face cu double opt-in

  • Stergerea contului se face cu double confirm

 

2. Stergerea cookie-urilor

Pentru a va oferi o experienta de vizitare placuta in site-ul nostru, folosim mici fișiere, numite cookie-uri, pe care le plasam pe calculatoarele dumneavoastra. Acestea retin, printre altele faptul ca ati accesat website-ul nostru, cu scopul de a va oferi o experienta de navigare mai placuta (spre exemplu, pentru a nu va cere sa va logati manual la fiecare accesare a site-ului); de asemenea, unele dintre acestea apartin unor terte parti (Google, Facebook) și ne ofera date statistice anonimizate cu privire la modul in care site-ul nostru este folosit, pentru ca noi sa putem sa-l imbunatatim.

Fara cookie-uri, de exemplu, site-ul va poate deranja cu ferestre de dialog cu același mesaj la fiecare vizita, va cere datele de logare la fiecare accesare și nu tine minte ce ati pus cu o zi inainte in coșul de cumparaturi. Puteti șterge chiar acum toate datele din cookie-urile noastre, folosind functia de ștergere individuala a cookie-urilor pe care o gasiti in lista de optiuni a browserului dumneavoastra.

 

3. Datele pe care le prelucram atunci când folositi serviciile noastre

Câteva exemple:

  • plasam cookies pe device-ul dumneavoastra.

  • avem nevoie de datele dumneavoastra de contact atunci când ne contactati, ca sa va putem raspunde;

  • ne este necesara adresa dumneavoastra completa de acasa sau de la serviciu pentru livrarea produselor noastre. De ce prelucram aceste date Prelucram aceste date in scopul legitim al indeplinirii obiectului nostru de activitate, inclusiv:

  • pentru a va oferi serviciile / produsele pe care le doriti;

  • pentru a realiza statistici și masuratori care sa ne ajute sa intelegem cum putem imbunatati calitatea serviciilor / produselor pe care vi le oferim;

  • pentru informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe site-ul nostru

  • pentru informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor

  • evaluarea produselor si serviciilor oferite

  • activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului

  • pentru a imbunatati calitatea serviciilor / produselor noastre și pentru a dezvolta altele noi;

  • pentru a va facilita accesul la serviciile / produsele noastre;

  • pentru a va oferi informari legate de servicii / produse care v-ar putea interesa, precum și despre promotii și oferte speciale;

  • pentru a asigura o securitate imbunatatita și a va proteja impotriva posibilelor atacuri informatice, fraudei, abuzului.

 

Conform cerintelor legilor in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

4. Cum prelucram datele cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularelor din cadrul website-ului in scopul crearii contului de Utilizator si al incheierii contractului la distanta, a posibilitatii de executare a contractului la distanta, cat si datele colectate in scopuri de publicitate si marketing, al relatiilor cu clientii si al analizei datelor, cum ar fi cercetarea de piata, sondaje de opinie clienti, analize clienti, segmentare clienti si realizarea profilului clientului, pentru a determina comportamentul de cumparare si activitatea Utilizatorului in cadrul website-ului, cumpararea repetata a anumitor bunuri si datele de cumparare.

In scopurile mentionate mai sus, datele Utilizatorului vor fi stocate in baza noastra de date. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6, paragraful 1, teza 1, litera f), GDPR. Va putem contacta in aceste scopuri prin e-mail, SMS, telefon, posta, Social Media sau canalele/instrumentele Google.

De asemenea, putem prelucra date despre comportamentul Utilizatorului privind utilizarea website-ului, incluzand dar fara a ne limita la date de sesiune, inregistrare video sesiune, comportament browsing, date despre locatie, date demografice, adresa de Protocol Internet (adresa IP), acolo unde este disponibila, sistemul de operare, tipul de browser al dispozitivului. Acestea sunt date statistice despre actiunile si modelele de navigare ale vizitatorilor website-ului nostru, nu identifica niciun individ si sunt colectate in scopul imbunatatirii si personalizarii website-ului si in scop de comunicare si marketing, inclusiv pentru publicitate comportamentala pe baza de cookies (mai multe detalii despre cookies). Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe Art. 6, alin 1, litera a), b), c), f), GDPR.

 

5. Cine sunt beneficiarii datelor

Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus la punctul 2, utilizam furnizori de servicii, respectiv Imputerniciti, conform art. 28 din GDPR, cum ar fi: furnizori de servicii pentru hosting, platforme care asista la finalizarea unei comenzi efectuate prin intermediul website-ului, in scopul procesarii tranzactiei online initiate de Utilizator acolo unde este cazul, si in scopul procesarii, facturarii si livrarii comenzii Utilizatorului, furnizori de servicii de monitorizare a activitatii Utilizatorului in cadrul website-ului sau furnizorii de servicii pentru trimiterea e-mailurilor si SMS-urilor, contactarea telefonica sau comunicarea de campanii publicitare si de marketing. Acestia pot fi furnizori externi de servicii.

Prin reglementari contractuale, ne asiguram ca acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor, chiar daca datele cu caracter personal sunt transferate intr-o tara in care se utilizeaza in mod obisnuit un alt nivel de protectie a datelor si pentru care nu exista nicio decizie de adecvare a Comisiei UE.

Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care avem obligatia aceasta prin lege. Pentru mai multe informatii despre protectia corespunzatoare a transferului international de date, va rugam sa ne contactati.

 

6. Furnizarea de date si durata pastrarii acestora

Furnizarea unelor date cu caracter personal este obligatorie.

De exemplu, pentru a putea incheia un contract la distanta si pentru a procesa inregistrarea unui Cont de Utilizator: nume si prenume, email, parola, telefon, date facturare si date de livrare (adresa, localitate, judet), optiunea cu privire la modalitatea de plata a produselor comandate.

De asemenea, in cazul in care modalitatea de plata aleasa de Utilizator este “Plata online prin card (Visa / Maestro / Mastercard)” sau una dintre variantele “Plata online in rate”, in vederea procesarii tranzactiei de catre procesatorul autorizat de banca colaboratoare, Utilizatorului i se vor solicita datele de identificare ale cardului cu care va efectua plata: numar card, data de expirare, nume posesor card, cod de securitate cvv.

In cazul in care Utilizatorul avand 18 ani impliniti isi exprima optiunea de abonare la newsletterul nostru, sunt preluate si prelucrate urmatoarele date furnizate de acesta prin intermediul diferitelor formulare din cadrul site-ului: adresa de email.

O serie de alte date cu caracter personal colectate de Profesionist pot fi furnizate de Utilizator in mod voluntar. Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal nu va avea consecinte asupra deciziilor de tranzactionare ale Utilizatorului.

Datele cu caracter personal ale Utilizatorului vor fi stocate pana la momentul incetarii relatiei contractuale cu noi sau la solicitarea Utilizatorului, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare datele cu caracter personal, pana la incetarea obligatiei legale. Stocarea si transferul datelor cu caracter personal ale Utilizatorului catre autoritatile publice in scopul indeplinirii unei obligatii legale se bazeaza in mod legal pe Art. 6, paragraful 1, teza 1, litera c), GDPR.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati, mai jos, sectiunea corespunzatoare.

 

7. Drepturile Utilizatorului

In calitate de persoana vizata, Utilizatorul ne poate contacta in orice moment si in mod gratuit, cu o notificare, folosind datele de contact mentionate mai sus la punctul 1, in vederea exercitarii drepturilor sale, in conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

 

  • Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR).

  • Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR).

  • Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (dreptul de stergere, articolul 17 GDPR).

  • Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionarea procesarii, articolul 18 GDPR).

  • Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizata intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si mecanolizibil si de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR).

  • Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR).

  • Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamantului, articolul 7 GDPR).

  • Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca Utilizatorul apreciaza in mod justificat ca prelucrarea datelor cu caracter personal a fost efectuata de Profesionist cu incalcarea GDPR (dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).

Retragerea consimtamantului privind prelucrarea datelor, solicitarea de incetare sau restrictionare a prelucrarii datelor sau solicitarea de stergere a datelor cu caracter personal necesare indeplinirii obligatiilor contractuale si respectarii drepturilor rezultate din contractul la distanta ne exonereaza cu privire la indeplinirea acestor obligatii.

Totodata, exercitarea acestor drepturi privind prelucrarea datelor cu caracter personal nu poate avea loc in privinta respectarii obligatiilor legale pe care le avem.

 

Utilizatorul poate folosi instrumentele puse la dispozitia sa, conform detaliilor de mai jos, pentru a isi exercita drepturile cu privire la datele la care fac referire aceste instrumente.

 

Descarcarea datelor, accesul la date

Daca aveti cont, in orice moment puteti descarca din zona de administrare a contului toate datele dumneavoastra personale pe care le detinem in format CSV, care se deschide cu Microsoft Excel, Libre Office sau Open Office. Daca nu aveti cont, ne puteti contacta pentru a solicita aceste date si le veti primi in termen de maxim 30 de zile.

 

Stergerea contului

Va puteti sterge complet contul din zona de administrare a acestuia. Mai multe detalii va rugam sa gasiti mai jos, in sectiunea corespunzatoare.

 

Cookie-uri

Setarile cookie-urilor pot fi gestionate in mod direct de catre dvs prin intermediul browserului pe care il utilizati, putand opta pentru dezactivarea sau refuzul acestora. Toate browserele actuale ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului dumneavoastra.

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite sectiuni / pagini impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, si pentru mai multe informatii privind publicitatea online de tip comportamental (livrata pe baza intereselor utilizatorului) si al confidentialitatii online, va recomandam sa folositi site-ul www.youronlinechoices.com/ro, conform recomandarii ANSPDPC.

Pentru mai multe detalii legate de cookie-urile noastre, va invitam sa cititi sectiunea corespunzatoare, mai jos.

 

Monitorizarea vizitei dvs prin intermediul Google Analytics

Aveti optiunea de a utiliza instrumentul dezvoltat de platforma Google pentru a stopa monitorizarea comportamentului in cadrul unei sesiuni online: folositi Google Analytics Opt-out Browser Add-on accesibil aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout, conform recomandarii Google.

 

Monitorizarea Facebook

Aveti optiunea de a utiliza instrumentul pus la dispozitie de platforma Facebook aici: https://www.facebook.com/help/568137493302217 si sa utilizati indicatiile legate de dezabonarea din browserul si device-ul dvs.

Alte informatii puse la dispozitie de platforma Facebook cu privire la publicitatea online bazata pe categorii de interese din Facebook, sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/help/164968693837950?helpref=faq_content.

 

Newslettere

Va puteti dezabona de la newsletter-ul nostru in orice moment facand click pe link-ul din partea de jos a fiecarui newsletter trimis de noi.

 

Mentiuni

1. Utilizarea instrumentelor prezentate mai sus va produce efecte de la momentul activarii optiunilor si nu va produce efecte retroactiv.

2. Stergerea modulelor cookie, accesarea unei pagini web in modul incognito/privat sau utilizarea unui alt browser ulterior activarii optiunilor prezentate mai sus, va permite reluarea monitorizarii sesiunilor online.

 

8. Datele dumneavoastra sunt in siguranta cu noi

Nu punem datele dumneavoastra la dispozitia tertelor parti decât in conditiile prevazute de lege, catre entitatile imputernicite in cadrul contractelor realizate in vederea indeplinirii obiectului nostru de activitate in conditii optime, și cu respectarea drepturilor dumneavoastra.

Sub nicio forma nu vindem datele dumneavoastra, nici individual, nici ca parte a unei baze de date.

 

9. Va protejam suplimentar

Website-ul nostru este gazduit in conditii de securitate ISO 27001, și folosește tehnologii SSL, care asigura criptarea formularelor, pentru un plus de protectie. Parolele sunt ascunse și figurate prin simboluri care nu pot fi citite peste umarul dumneavoastra.

 

10. Ce mai trebuie sa știti

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda intelegeti ca, in interesul legitim al indeplinirii obiectului nostru de activitate și in temeiul legal, care cere emiterea de documente cu valoare juridica și fiscala, datele dvs. personale vor fi incluse in baza de date a noastra.

Astfel, trebuie sa știti ca, in conditii de siguranta și fara a va aduce prejudicii, aceste date personale sunt stocate, utilizate si prelucrate de catre noi, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea diverselor activitati in scopurile mentionate mai sus. In conditiile in care lucram cu colaboratori și afiliati din afara tarii sau din afara Uniunii Europene, aceste date personale ar putea fi transferate catre aceștia (de exemplu, pentru a putea folosi un serviciu de trimitere newslettere care apartine unei firme din Statele Unite, ca sa putem folosi serviciul, este necesar sa introducem in sistemul lor e-mailurile dumneavoastra).

In orice caz, intotdeauna vom cauta parteneriate cu firme care cunosc și respecta protectia europeana a datelor.

 

11. Important! Detineti controlul asupra modului in care va sunt folosite datele

Spre exemplu, când ati accesat site-ul nostru ati acceptat faptul ca folosim cookies. Daca insa va razgânditi, puteti sa gestionati cookie-urile din browserul dumneavoastra și sa nu acceptati plasarea lor pe calculatorul dumneavoastra la o accesare viitoare.

Va puteti conecta oricând la contul dumneavoastra daca doriti sa vedeti care sunt datele pe care ni le-ati furnizat și puteti sa le actualizati, sa le descarcati sau sa va ștergeti contul sau sa ne cereti noua sa facem aceste operatiuni pentru dumneavoastra. Ne puteti solicita oricând datele pe care le avem despre dumneavoastra, și le veti primi in maxim 30 de zile, in format ușor de citit cu programe comune, cum ar fi Microsoft Office, Acrobat Reader sau altele.

Va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de legile in vigoare pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora (dreptul de a fi uitat).

 

12. In concluzie:

SITE-ul poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter-ul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

SITE-ul nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, SITE-ul poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai cu companii care garanteaza, la randul lor, protectia datelor personale conform legislatiei europene in vigoare, sau in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


Informatii generale | Politica de cookies | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Top

Politica de cookies

 

Cookie-urile sunt mici fisiere care se stocheaza pe DEVICE-ul utilizatorului si contin doua informatii:

  • denumirea cookie-ului, care este precum o denumire de variabila si are rolul de a identifica un anumit cookie fata de altele

  • continutul cookie-ului, care contine o informatie limitata, un cod descifrabil doar de catre server

Cookie-urile sunt folosite pentru ca serverul sa poata identifica un anumit utilizator pe parcursul vizitei pe site, sa i se poata asigura anumite personalizari sau servicii precum generarea unui cos de cumparaturi sau autentificarea.

Cookie-urile nu contin nici o informatie precum numele, prenumele, adresa de email sau altele similare; in cazul in care acestea sunt colectate, toate sunt pastrate in siguranta pe server.

Cookie-urile sunt de doua feluri: cookie-uri de sesiune, care se sterg automat atunci cand se inchide browserul si cookie-uri permanente, care raman pe DEVICE pana la data expirarii lor.

O alta impartire a cookie-urilor sunt in cookie-uri setate de SITE-ul de fata si cookie-uri setate de terte parti.

Cookie-urile SITE-ului nu contin nici un fel de informatie "in clar" dintre informatiile cu caracter personal care pot fi culese prin formulare.

Cookie-urile tertelor parti pot apartine sistemelor de analiza de trafic sau diverselor widget-uri folosite pentru integrarea cu platforme de socializare. Furnizorii terti sunt obligati sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale SITE-ului.

Accesul in site este conditionat de acceptarea teremnilor si conditiilor de utilizare si a politicii de confidentialitate.

In cazul utilizatorilor care s-au autentificat persistent anterior implementarii contul de utilizator se actualizeaza pentru a retine momentul acceptarii noilor termeni si conditii.

Pentru utilizatorii care se autentifica dupa acceptarea noilor termeni si conditii contul de utilizator se actualizeaza pentru a retine momentul loginului ca timpul de acceptare a noilor termeni si conditii.

Pentru a va respecta intimitatea, am ales sa utilizam doar cookie-urile minim necesare pentru a putea gestiona in mod eficient acest site. Aceste cookie-uri sunt insa obligatorii, in sensul ca fara ele nu am putea atinge obiectivele site-ului.


Informatii generale | Politica de cookies | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Top

Politica de confidentialitate


Informatii generale | Politica de cookies | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Top

Termeni si conditii

Generalitati

Utilizarea (incluzând vizitarea si/sau cumpărarea produselor) site-ului www.dacartmontessori.ro presupune citirea si acceptarea in totalitate a termenilor şi condiţiilor detailate mai jos.

Site-ul www.dacartmontessori.ro este administrat de compania Dacart Montessori SRL.

Dacart Montessori SRL îşi asumă dreptul de a face orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări site-ului www.dacartmontessori.ro , fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Cea mai recentă versiune a termenilor şi condiţiilor poate fi citită oricând folosind legătura "termeni şi condiţii" din josul paginilor site-ului.

 Securitatea datelor personale

 Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre  Dacart Montessori SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

 Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

 Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.  Dacart Montessori SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si  Dacart Montessori SRL.

 Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. 

 Dacart Montessori SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa www.dacartmontessori.ro,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

  Dacart Montessori SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 a. dreptul de a cere Dacart Montessori SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Dacart Montessori SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Dacart Montessori SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; 

d.In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA. 

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

 Dacart Montessori SRL si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice. 

 Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Dacart Montessori SRL sau pe serverele Romcard SA.

 In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.  

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI [www.dacartmontessori.ro] SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [www.dacartmontessori.ro],  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.dacartmontessori.ro]  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.


Copyright

Întregul conţinut al site-ului www.dacartmontessori.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi şi orice alte date), este proprietatea societăţii  Dacart MontessoriSRL şi a partenerilor cu care colaborează, şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Dacart Montessori SRL sau al proprietarilor de drept a oricăror elemente de mai sus se pedepseşte conform legilor in vigoare.

Comentarii pe site

Persoanele care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii şi orice alte comunicări; de asemenea pot transmite sugestii, idei sau întrebări, atât timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, nu tulbură în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţin viruşi sau texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, email-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Persoanele care utilizeaza adrese false de email sau transmit mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele altor persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi, vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare. Societatea Dacart Montessori SRL are dreptul (dar nu şi obligaţia) de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site.

Societatea Dacart Montessori SRL nu va putea fi considerata responsabila şi nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl afişează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Dacart Montessori SRL nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul mesajelor/comunicărilor afişate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.dacartmontessori.ro .

Prin accesarea site-ului, folosirea, vizitarea, comandarea, abonarea la newsletter sau trimiterea de email-uri adresate societăţii Dacart Montessori SRL, se consideră că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la Dacart Montessori SRL în modalitate electronică, incluzând şi comunicări prin email sau prin anunţuri pe site.

Confidentialitate

Dacart Montessori SRL, în calitate de administrator al website-ului  www.dacartmontessori.ro  respecta caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către dvs. atunci când utilizaţi acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Utilizarea de către dvs. a acestui website presupune acceptarea de catre dvs. a termenilor şi condiţiilor de utilizare mentionati in site, aceasta reprezentand intreaga înţelegere dintre părţi. Dacart Montessori SRL îşi rezervă dreptul de a schimba şi de a actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.dacartmontessori.ro precum şi termenii şi condiţiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă.

Pentru desfasurarea obiectului său de activitate si în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Dacart Montessori SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, care pot fi, după caz: nume şi prenume, data naşterii, semnătură, telefon/fax, adresă, e-mail, profesie, cod numeric personal, seria şi numărul actului de identitate/paşaportului, prin mijloace automatizate/manuale, aceste date fiind destinate în principal:

  • prelucrarii comenzilor dvs;

  • facturarii comenzilor postate de dvs.;

  • transmiterii de informări (newsletter) asupra noutăţilor sau evenimentelor (lansări, târguri, etc.);

  • transmiterii de mesaje publicitare informative (referitoare la promoţii, reduceri, etc.);

  • creării de conturi de utilizator şi acordării de facilităţi ca urmare a înregistrării pe site-ul/site-urile oficiale ale societăţii;

  • efectuării de studii de piaţă şi de marketing;

  • soluţionarea reclamaţiilor cu privire la bunurile livrate.

Furnizarea acestor date nu este obligatorie iar colectarea lor se face doar cu acordul dumneavoastră, exprimat prin semnătură pe documentele tipărite (note de comandă, facturi, documente de expediţie, ect.) sau prin completarea formularelor şi chestionarelor existente în acest site (criptate automat, conform standardelor internaţionale în vigoare). Refuzul dvs. de a furniza aceste date poate determina, după caz, imposibilitatea de a vă oferi serviciile pentru care este necesară sau obligatorie prelucrarea datelor.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanele vizate şi/sau reprezentanţii legali ai persoanelor vizate, autorităţilor competente, personalului propriu al societăţii sau colaboratorilor externi implicaţi în executarea scopurilor declarate şi instruiţi în scopul asigurării protecţiei datelor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opoziţie şi de a cere ştergerea datelor şi dreptul de a vă adresa liber justiţiei cu privire la încălcarea drepturilor dumneavoastră prevăzute de legislaţia în domeniu. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, trimisa prin poştă la sediul Dacart Montessori SRL sau prin e-mail la adresele companiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Dacart Montessori SRL este înscrisă în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. .

Politica de retur

Deoarece intentia noastra este deplina dumneavoastra satisfactie atunci când achizitionati produse de pe site-ul www.dacartmontessori.ro , Dacart Montessori SRL respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, lege ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare  de la primirea produselor, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, sau daca sunt constatate defecte grave să returneze produsele cumpărate, dupa o notificare prealabila transmisa in scris catre Dacart Montessori SRL.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Dupa returnarea acestora in aceeasi stare in care au fost primite, ne angajam sa livram contravaloarea produselor sau altele in schimb, conform notificarii.

Dacart Montessori SRL are dreptul ca, atunci când consideră că acţiunile clientului au fost de rea-voinţă, să solicite acestuia daune interese, in condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea, Dacart Montessori SRL îşi rezervă dreptul, ca in astfel de situatii, sa refuze ulterior onorarea oricaror alte comenzi ale clientului.

Orice reclamatie privind starea produselor livrate la clienti va fi adusa la cunostinta firmei noastre in maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la adresele de contact de pe site.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectata pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Dacart Montessori SRL, dar nu si despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligatiilor companiei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei incasate de la client pentru respectiva comanda.

Preţuri şi campanii promoţionale

Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte.

Dacart Smart SRL va putea desfăşura orice campanie promoţională referitor la produsele afişate pe site, promoţii ale caror condiţii vor fi stabilite în întregime de către Dacart Montessori SRL. Aceste condiţii sunt aduse la cunostinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil. Dacart Montessori SRL nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.


Limitare de responsabilitate

Dacart Montessori SRL şi furnizorii/partenerii săi, nu îşi asumă responsabilitatea şi nu pot fi invinuiti pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor se face pe propriul risc.

Informaţiile din acest site sunt oferite cu buna credinţă, din surse considerate ca fiind de încredere. Noi nu garantăm că informaţiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie să se bazeze pe ele pentru nici un scop. Daca preţul sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, noi ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.

Conţinutul site-ului www.dacartmontessori.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Dacart Montessori SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către furnizorii fiecărui produs.

Dacart Montessori SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afişate. Din acest motiv, noi ne asumăm dreptul de a nu livra parţial sau integral o anumită comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curentă a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentană din stoc, epuizarea ediţiei, etc).

Dacart Montessori SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale software-ului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau emailurile expediate de www.dacartmontessori.ro nu conţin viruşi sau alte componente dăunătoare. De asemenea, Dacart Montessori SRL nu răspunde pentru eventualele probleme de securitate ale serverului ce găzduieşte site-ul sau pentru problemele cauzate de funcţionalitatea conexiunii internet.

Dacart Montessori SRL nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

In cazul neridicarii unei comenzi de catre utilizator, ne rezervam dreptul ca la o ulterioara comanda sa nu raspundem acestuia. In situatia in care vom lua decizia onorarii unei comenzi ulterioare, aceasta se va face numai dupa ce utilizatorul va achita in avans comanda impreuna cu cheltuielile de expeditie si retur suportate de Dacart Montessori SRL pentru comanda anterioara.

Limitari privind accesul la site

Dacart Montessori SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă sub nici o circumstanta, dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societăţii Dacart Montessori SRL, fără acordul scris al acesteia. Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale si se angajeaza să suporte orice costuri adiţionale legate de accesarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de internet.

Fiecare utilizator este singurul responsabil pentru pastrarea caracterului confidential al contului creat pe acest site. De asemenea, prin accesarea acestui site utilizatorul se angajeaza sa informezei imediat in scris, reprezentantii Dacart Montessori SRL cu privire la orice utilizare neautorizata a contului si/sau parolei personale.

Dispute şi conflicte

Orice conflict apărut între www.dacartmontessori.ro şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplică prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor de judecată române.

Dispoziţii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil încheiat.
Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

 


Informatii generale | Politica de cookies | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Top

copyright © Decart Montessory

Acest site foloseste cookies pentru a personaliza conținutul, pentru analiza traficului și statistică; unele informații de utilizare a site-ului sunt procesate de partenerii noștri. Puteți oricând să ștergeți cookie-urile din browser. Citeste aici politica de cookies, politica de confidentialitate si termenii si conditiile de utilizare.
Am citit, am inteles si sunt de acord.